diumenge, 8 d’abril del 2018

7/04/2018 Ruta circular Pantà de Susqueda - Salt de Sallent - Pantà de Sau

Tot i que la previsió meteorològica no era gaire positiva perquè les aplicacions dels mòbils anunciaven pluja , els Bikers Diumenges hem fet una ruta fora terme sortint pel costat dret del Pantà de Susqueda i als 7 kms aproximadament ens hem trobat amb el Collet de Malafranda on hem conegut l'Agullola Grossa, una bona pujada d'uns 4 kms amb pendents de fins a 19% que ens ha fet entrar en calor ràpidament. Un cop superat el pitjor tram de la ruta ens quedaven uns 6 kms fins al Salt de Sallent de Rupit on hem esmorzat gaudint de les magnífiques vistes.
El salt de Sallent és el salt d'aigua amb major caiguda vertical de Catalunya, amb una caiguda lliure d'uns 115m.

Un cop hem recuperat forces ens hem dirigit per alfaltat a Sant Joan de Fàbregas i hem continuat descendent durant uns 17 km fins a la presa de Sau i tot seguint hem anat vorejant per una pista trencacames d'uns 14 kms fins a la presa de Susqueda on ja només ens quedaven els 4ms de baixada per carretera fins als cotxes.

La ruta transcorre per pistes entre boscos d'alzines, eucaliptus, castanyers, faigs i roures amb un paisatge engorjat en alguns trams i majestuós i imponent en d'altres a causa de la presència dels cingles de Tavertet, Rupit i el Far, que dominen el paisatge al nord.

Clicant la imatge podràs accedir al recoregut virtual de la ruta.

Clica el logo per a veure i descarregar el track de la ruta. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada