dimarts, 18 d’octubre del 2016

15-10-2016 Els "quasi" 100 de les Gavarres BTT

El passat dissabte 15 d'octubre finalment es van poder una altra de les mítiques sortides dels amants de la Btt. Fins ara sempre l'havia organitzat pel CC Daró i es feia l'últim dissabte de setembre. Malauradament, enguany el Club sembla estar passant per hores baixes i a l'espera que algú agafi les regnes i el torni a engegar en Gabri i en Chiqui es van ocupar de preparar el recorregut.


Després d'una setmana molt plujosa ens van trobar un dia amb el cel clar que convidava a sortir a gaudir de la bicicleta de muntanya. 


Aquest any han estat 20 les persones que han pogut gaudir d'aquesta magnífica ruta dels quals en Ramon Matarrodona, en Ramon Mas, en Ramon Llensa, en Joan Rotllan i en Francesc van ser els representants del Bikers Diumenges.  



La ruta va començar al pàrquing del Camp de Futbol Vell de La Bisbal des d'on ens vam dirigir a Serra de Daró seguint la conca del riu Daró per a després tornar direcció a la Carbonera i ja per la Serra Mitjana vam pujar cap a Fitor on vàrem esmorzar a Can Puig. 


Allà ja ens esperaven en Chiquito i en Pepe amb el cafè preparat i amb tot de beguda, fruita seca i un bon tall de bisbalenc per a recuperar energies i poder seguir la ruta.





Tot seguit vam passar per Fitor en direcció als 4 Camins i per la Cavorca vam començar l'ascens a Puig d'Arques.




Un cop al cim de les Gavarres hem pedalat cap a Sant Pellaia, Sant Mateu de Montnegre i el Montnegre.



Degut a l'estat del terreny que era tan enfangat, fet que va provocar minorar la marxa, es va decidir no pujar als Àngels i baixar pel corriol de la Font Picant fins a Monells i ja vam retornar a La Bisbal per Monells.


 Per acabar agrair a en Gabriel Sabater l'esforç fet per posar d'acord a les diferents colles de la Bisbal i permetre'ns disfrutar d'aquesta jornada bttera.



2 comentaris: